Baby swimming μαθηματα κολυμβησης Έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό,
επιλέγοντας τουλάχιστον 2 από τα προγράμματα μας
(Baby Bloom, Aqua Bloom, Mommies Bloom, Ladies Bloom)
Εκπτώσεις σε ανέργους και ΑΜΕΑ 15%

Υπηρεσίες »Babybloom»

Βρεφική κολύμβηση μια συναρπαστική εμπειρία για εσάς και το μωρό σας

Baby Swimming – Τα βρέφη λατρεύουν να κολυμπάνε!

Η βρεφική κολύμβηση »baby swimming» είναι μια συναρπαστική εμπειρία για σας και το μωρό σας !!!!!!
Τα μωρά από την στιγμή της γέννησης τους έχουν έμφυτες κάποιες ικανότητες λόγω του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτυχθήκαν (μητρική κοιλιά). Οι ικανότητες αυτές κατατάσσονται στα νεογνικά αντανακλαστικά και υφίστανται για λόγους επιβίωσης. Από την στιγμή της γέννησης τα αντανακλαστικά αυτά αρχίζουν και φθίνουν σταδιακά, έως τον 4ο μήνα της ζωής του παιδιού. Το baby swimming μαθηματα κολυμβησης προσφέρει τη δυνατότητα στο μωρό να κρατήσει την επαφή με το υγρό στοιχείο, να μετατρέψει τα αντανακλαστικά αυτά σε συνειδητές αντιδράσεις και να εξελίξει σε βάθος χρόνου τις κολυμβητικές ικανότητές του.
Ένας από τους βασικούς στόχους της βρεφικής κολύμβησης  »baby swimming» είναι η καλλιέργεια της εμπιστοσύνης γονέα-μωρού μέσα στο νερό, η εκπαίδευση των γονέων για τον ασφαλή χειρισμό των βρεφών τους και η δημιουργία της βάσης μιας υγιούς προσαρμογής και σχέσης του μωρού με το νερό.Baby swimming μαθηματα κολυμβησης στον Πειραιά. Μάθετε πώς μπορείτε να κολυμπήσετε με το μωρό σας, ενισχύοντας τη υγεία και την ευαισθητοποίηση του διασκεδάζοντας.

Όλα τα μωρά μαθαίνουν από την επανάληψη των ίδιων λέξεων και φράσεων καθώς επίσης συνδυασμών ασκήσεων και παιχνιδιών.
Τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννησή τους τα μωρά κάνουν ρυθμικές και συγχρονισμένες κινήσεις στο νερό και επίσης μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό λόγω του αντανακλαστικού που έχουν το οποίο λέγεται λαρυγγοσπασμός.
Μετά τους έξι μήνες αυτό το αντανακλαστικό σιγά σιγά χάνεται καθώς αποκτάνε τον έλεγχο της αναπνοής τους κάτω από το νερό.

Babyswimming & Εξοπλισμός Γονέα 

 • Μαγιό
 • Κολυμβητικό σκουφάκι ή μαλλιά πιασμένα ψηλά
 • Παντόφλες
 • Πετσέτα ή μπουρνούζι
 • Ένα μακό μπλουζάκι ( προαιρετικά ) που φοριέται πάνω από το μαγιό βοηθάει το μωρό να κρατιέται καλύτερα και να αισθάνεται ασφάλεια

Babyswimming & Εξοπλισμός Βρέφους 

 • Ειδικό μαγιό για βρέφη και αδιάβροχη πάνα
 • Πετσέτα ή μπουρνούζι
 • Να αποφεύγεται η χρήση κρέμας στο δέρμα του μωρού πριν το μάθημα
 • Ζεστό μάλλινο σκουφάκι για μετά το μάθημα
 • Γάλα ή κάποιο σνακ για μετά το μάθημα

»BABY SWIMMING» ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ

»BABY SWIMMING»
Κολυμπωντας με το μωρο σας

 • Βεβαιωθείτε ότι το νερό της πισίνας είναι αρκετά ζεστό. Εάν είναι απαραίτητο ζητήστε από την εκπαιδεύτρια να ελέγξει τη θερμοκρασία για σας . Τα μωρά κάτω των έξι μηνών χρειάζονται μια θερμοκρασία περίπου 32 βαθμούς C. Βεβαιωθείτε ότι το νερό καλύπτει τους ώμους του μωρού σας για να το κρατήσει ζεστό, και να το διευκολύνει να κινείται μέσα στο νερό.
 • Από τη στιγμή που το μωρό σας αρχίζει να τρέμει, να το βγάλετε από την πισίνα και να το τυλίξετε το να ζεσταθεί. Τα μωρά χάνουν θερμότητα πιο γρήγορα από ό, τι οι ενήλικες, έτσι δεν πρέπει να μείνουν στην πισίνα για πάρα πολύ χρόνο.
  Ξεκινήστε με συνεδρίες των 10 λεπτών και να δημιουργήσουν έως και 20 λεπτά . Εάν το μωρό σας είναι μικρότερο του ενός έτους, να περιορίσετε το χρόνο σας στο νερό για 30 λεπτά κατ “ανώτατο όριο .

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

1Διδάσκει την ασφάλεια στο νερό

Οι πνιγμοί στην Ελλάδα αυξάνονται αντί να μειώνονται τα τελευταία 10 χρόνια. Για αυτό το Baby swimming μαθηματα κολυμβησης μπορεί να μάθει στο παιδί το να πιάνεται από το πλάι της πισίνας, να κρατιέται, να βγαίνει από το νερό και να επιπλέει. Όλα αυτά είναι τα βασικά ώστε σε περίπτωση ανάγκης το παιδί να ξέρει να αντιδράσει και να επιβιώσει αν βρεθεί μόνο μέσα στο νερό.

2Αναπτύσσει την σωματική και πνευματική υγεία τους

Είναι φανταστικό για την υγεία και ανάπτυξη του μωρού σας να κολυμπάει Baby swimming μαθηματα κολυμβησης από 3 μηνών και να αγαπήσει τα σπορ. Κάθε μάθημα είναι μία ολοκληρωμένη άσκηση ώστε να δυναμώσει τη καρδιά και τα πνευμόνια και να αναπτύξει των εγκέφαλό του μωρού σας. Επίσης τονώνει και τις 5 αισθήσεις.
Και τα καλά νέα για τις μαμάδες σε κάθε μάθημα χάνετε 300 θερμίδες!!!!!!!!

3Δημιουργεί δέσιμο στο γονέα με το παιδί

Baby swimming μαθηματα κολυμβησης η επαφή με το δέρμα δυναμώνει το δεσμό μεταξύ εσάς και του παιδιού σας.

4Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του βρέφους και του ενήλικα.

Κάνοντας μαθήματα Baby swimming μαθηματα κολυμβησης στο μωράκι σας από 3 μηνών βοηθάει στο να αποφευχθεί μελλοντικά φόβος με το νερό. Ασκήσεις που περιλαμβάνουν ανεξάρτητη μετακίνηση μέσα στο νερό και να πιάνεται στο πλάι της πισίνας αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού σας

5Ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα

Το baby swimming μαθηματα κολυμβησης ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα επιταχύνοντας την ανάπτυξη νευρικών συνάψεων (δημιουργία «κινητικών μονοπατιών»). Το υγρό στοιχείο διευκολύνει στην κίνηση και σε συνδυασμό με την άνωση, δημιουργεί ήπιας έντασης αντίσταση, ενδυναμώνοντας τις μυϊκές ομάδες του σώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, βρέφη ηλικίας 12-14 μηνών να προηγούνται κινητικά έναντι άλλων παιδιών της ίδιας ηλικίας. («The influence of water programs on infants motor development»/ Ahrent L. 2001). Σε παρόμοιο συμπέρασμα καταλήγει και η έρευνα των Sigmundson H. και HopkinsB. που υποστηρίζουν πως τα βρέφη αποκτούν γρηγορότερα καλή ισορροπία και αποτελεσματική και δυνατή λαβή. («Baby swimming – Exploring the effects of early intervention on subsequent motor abilities» / 2010 Baby swimming μαθηματα κολυμβησης ).

6Απελευθερώνει το σώμα

Baby swimming μαθηματα κολυμβησης δίνει στο βρέφος την δυνατότητα να ξεφύγει από την καθημερινή ύπτια (ξαπλωτή) θέση, να «ξεπιαστεί» και να νιώσει απελευθερωμένο κινητικά.

7Εξοικείωση με το νερό

Εξοικειώνει τα βρέφη με το νερό μέσω του παιχνιδιού, της εξερεύνησης και της ενθάρρυνσης και τα οδηγεί ομαλά στην εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων όπως: επίπλευση με ή χωρίς υποστήριξη, βύθιση – κράτημα αναπνοής, πρώτες ενστικτώδεις πλευστικές κινήσεις κ.α. Παράλληλα, σύμφωνα με τους Rosengren L. και Wennegren G., η εκμάθηση της εισόδου του κεφαλιού μέσα στο νερό είναι η πρώτη ναυαγοσωστική δεξιότητα που μπορούμε να διδάξουμε στο μωρό μας. («Reflexes involved in diving with small children» / 2005 Baby swimming μαθηματα κολυμβησης ).

8Αναπτύσσει το μυϊκό τους σύστημα

Με την πλευστότητα και την αντίσταση του νερού το μωρό χρησιμοποιεί πιο αποτελεσματικά περισσότερους μύες στο νερό από ότι στη στεριά. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα μωρά που έκαναν μαθήματα Baby swimming μαθηματα κολυμβησης άργησαν να μπουσουλήσουν αλλά περπάτησαν γρηγορότερα από τα υπόλοιπα μωρά λόγω της μυϊκής συναρμογής τους

9Αναπτύσσει τις μαθησιακές του ικανότητες

Απαντώντας σε επαναλαμβανόμενες φωνητικές εντολές μπορεί να οξύνει τις νοητικές ικανότητες του μωρού σας και να αυξήσει το επίπεδο της κατανόησης . Μια γερμανική μελέτη διαπίστωσε ότι τα μωρά που κάνουν Baby swimming μαθηματα κολυμβησης έχουν προχωρημένη ανάπτυξη στη κίνηση και στις κοινωνικές δεξιότητες.

Έρευνες του Πανεπιστήμιου του Griffith διαπίστωσαν ότι τα παιδία που είχαν κάνει μαθήματα baby swimming μαθηματα κολυμβησης από τη στιγμή που θα αρχίσουν το σχολείο , μπροστά από τα παιδιά που δεν έχουν κάνει Baby swimming μαθηματα κολυμβησης, όταν πρόκειται για την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων , καταμέτρηση , τη γλώσσα και το να εντάσσονται και να πειθαρχούν σε ομάδες .

10Δημιουργεί καλό ανοσοποιητικό σύστημα

Το Ζεστό νερό χαλαρώνει το μωρό σας , το κολύμπι διεγείρει την όρεξη τους, για σας , τα καλά νέα είναι πως το Baby swimming μαθηματα κολυμβησης βελτιώνει της συνήθειες ύπνου και διατροφής !

»BABY SWIMMING» ΑΣΚΗΣΗ & ΧΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ

»BABY SWIMMING» & Εγκυμοσυνη

Συχνά θεωρείται πολύ ασφαλές σπορ, και παρά τις αντικρουόμενες απόψεις το κολύμπι προσφέρει στις μέλλουσες μητέρες ένα ασφαλές και εξαιρετικό μέσο εξάσκησης.
Η άσκηση στο νερό υποστηρίζει εν μέρει το βάρος, μειώνοντας την επιβάρυνση που επιφέρει στην σπονδυλική στήλη και τα άκρα.
Επιλέγοντας το »Baby bloom» οι μήνες της εγκυμοσύνης σας θα γίνουν ευχάριστοι και το σώμα σας δεν θα υποστεί ιδιαίτερα επίπονα την υπέροχη αυτή περίοδο.
Με την γέννηση του μωρού σας θα ξαναβρείτε την φόρμα σας σύντομα.
Οι κινήσεις μέσα στο νερό ωφελούν πολλαπλά. Προφυλλάσσουν από φλεβίτιδες, κιρσούς, πόνους στη μέση και δυναμώνουν το μυϊκό σύστημα.
Κατά κανόνα επιτρέπονται όλα τα είδη κολύμβησης καθώς και το Aqua Aerobic αρκεί να γίνονται χωρίς ιδιαίτερη σωματική κούραση.
Ασφαλώς δεν επιτρέπονται βουτιές από ψηλά ή άλλες ακραίες καταστάσεις. Εάν δεν είστε συνηθισμένες στο κολύμπι τότε μπορείτε να αρχίσετε ήπια τις πρώτες φορές πέντε ως δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, ανεβαίνετε σιγά σιγά μέχρι 20 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα.

AQUA AEROBICS ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ 

AQUA AEROBICS  & »BABY BLOOM»

Το νερό υποστηρίζει το σώμα σας, ασκώντας λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις και τους μυς σας.
Αυτή η υποστήριξη είναι σημαντική, ιδιαίτερα για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, για εγκύους και ανθρώπους που έχουν υποστεί κάποιον τραυματισμό ή αναρρώνουν από κάποια ασθένεια.
Η πίεση του νερού βοηθά το αίμα της καρδιάς κινούνται γύρω από το σώμα , ενώ παράλληλα μειώνεται η πίεση σε αυτό.
Η επίδραση της βαρύτητας είναι μικρότερη στο νερό επιτρέποντας μεγαλύτερο εύρος κίνησης.
Η άσκηση στο νερό μπορεί επίσης να αποτρέψει την υπερθέρμανση, βοηθώντας σας να ασκείστε για περισσότερη ώρα με ευεργετικά αποτελέσματα.
Το πιό σημαντικό είναι πως η άσκηση γίνεται διασκέδαση, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά!

Σχόλια από γονείς και όχι μονο

 • Ημασταν επιφυλακτικοί στην αρχή, το μωρό μας λάτρεψε το νερό και την Δανάη που το οδήγησε με τρυφερότητα σε μιά μοναδική εμπειρία στο baby swimming μαθηματα κολυμβησης. Κολυμπάμε ασταμάτητα, διασκεδάζουμε και μας παρέχει την καλύτερη άσκηση!
  Οικογένεια Μακροδημήτρη
  Πετραλωνα
 • Η καλύτερη εγκυμοσύνη, στο νερό οι 9 μήνες ήταν πραγματικά απολαυστικοί. Το μωρό συνεχίζει μαζί μας!
  Χρυσούλα Μπάτα
  Κηφισια
 • Το να εμπιστευτείς το σώμα και την υγεία των παιδιών σου είναι πάντα δύσκολο, στο Baby bloom Baby swimming μαθηματα κολυμβησης υπάρχει το περιβάλλον και ο επαγγελματισμός που σε κερδίζουν! Ευχαριστούμε.
  Ηλίας Φλέρης
  Χαλανδρι
 • Είναι όμορφο να ξέρεις ότι η οικογένειά σου έχει βρει μια εκπαιδεύτρια τόσο στοργική και υποστηρικτική. Έχει προσφέρει στα παιδιά μας μέσο του baby swimming μαθηματα κολυμβησης ένα είδος εξαιρετικής άσκησης με θεαματικά αποτελέσματα στην γενικότερη συμπεριφορά τους.
  Οικογ. Λαμπριτζή
  Πειραιας

Ειδικές 3μηνες προσφορές

Για όλα τα μέλη Baby Bloom and Mommies exercise είναι 25 ευρώ γίνεται μια φόρα και πληρώνει μόνο ο ένας από κάθε οικογένεια

 • Για 1 παιδι
 • $
  Από 100 €
 • 1 φορά την εβδομάδα 100 ευρώ
  2 φορές την εβδομάδα 150 ευρώ
  3 φορές την εβδομάδα 180 ευρώ
 • Για 2 Παιδια
 • $
  Από 195 €
 • 1 φορά την εβδομάδα 195 ευρώ
  2 φορές την εβδομάδα 270 ευρώ
  3 φορές την εβδομάδα 330 ευρώ
 • AQUA AEROBIC / AQUANATAL
 • $
  Από 15 €
 • Μάθημα με τη φορά 15 ευρώ
  1 φορά την εβδομάδα 50 ευρώ
  2 φορές την εβδομάδα 60 ευρώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!

Τα μέλη του baby swimming μαθηματα κολυμβησης απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια.

Phone: +30 6944830250
Fax:
Πειραιάς, Τ.Κ 94102, GR
Κουντουριώτου 170 Πασαλιμάνι
Δευτέρα με Παρασκευή και Κυριακές 09:00 - 15:00
Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα με τους φίλους που χρειάζονται βοήθεια το 2015, πάρα πολύ.